МУЗЕЙ ЦІКАВОЇ НАУКИ 

­­

­

Адрес УкраїнаДніпроШмідта 2/3 Центральний ринок (критий ринок Озерка, 2 поверх)49000
Телефон 099-273-86-62
E-mail Пропозиція для іменинників! 🎁 У найближчі вихідні дні до Дня народження, протягом наступних 10 днів, насолоджуйтесь знижкою, 50% на вхідний квиток у наш Музей!
Доп. поле 1 квиток - 240 грн; 2 квитки - 230 грн/ос; 3-9 квитків - 220 грн/ос. Переселенці- 210 грн/ос., групи від 10 осіб - 170 грн / чол. Дітям, до 3 років - вхід вільний.
GTalk Для учасників бойових дій - знижка 50% на вхідний квиток
Назад к списку

🌟 Відпочинок для дітей у Дніпрі на канікулах: забави, екскурсії та музеї!

🎈Дорогі батьки, вам не потрібно подолати велику відстань, щоб забезпечити своїм дітям якісний та цікавий відпочинок на канікулах. У нашому чудовому місті Дніпро є безліч чудових місць для розваг та навчання. Ознайомтеся з нашим списком ідей! 

🌈🎡 Куди піти у Дніпрі: 

🦕🔮 Планетарій "Ноосфера": Віртуальна подорож у космосПоглибіться в захоплюючий світ зірок та планет в планетарії "Ноосфера". Інноваційні технології проекцій та ефекти вражають уяву, роблячи кожну екскурсію унікальною подією для дітей та їхніх батьків.


 🌸 Ботанічний сад: Казковий світ рослинПрогуляйтеся серед ароматних квітів та екзотичних рослин у Ботанічному саду. Діти вивчатимуть різноманіття природи, а батьки зможуть насолодитися спокоєм та красою природи. 


 🐠 Акваріум на Моностирському острові: Таємниці водного світуЗануртесь у чарівний світ морської фауни та флори у мальовничому акваріумі. Знайомство з різноманіттям океанських істот стане захопливим відкриттям для дітей. 


 🦖 Парк динозаврів: Зустрічайте історію на власні очіДля маленьких палеонтологів існує чудова можливість побачити реконструкції динозаврів у Парку динозаврів. Екскурсії та інтерактивні заходи роблять вивчення історії захоплюючим. 


 🏛 Історичний музей: Подорож у минуле ДніпраРозкрийте таємниці минулого у Історичному музеї. Зібрання артефактів та цікаві експозиції розповідають історію міста, роблячи навчання цікавим та неповторним для дітей.Нехай кожне місце стане для ваших дітей справжньою казкою та можливістю вивчати світ навколо себе! 


🌟 #ДніпроРозваги #ДітямУнікально #ВідпочинокДляДітей 

🌿 Відкрийте дивовижний світ розваг та навчання для дітей у Дніпрі!