МУЗЕЙ ЦІКАВОЇ НАУКИ 

­­

­

Адрес УкраїнаДніпроШмідта 2/3 Центральний ринок (критий ринок Озерка, 2 поверх)49000
Телефон 099-273-86-62
E-mail Пропозиція для іменинників! 🎁 У найближчі вихідні дні до Дня народження, протягом наступних 10 днів, насолоджуйтесь знижкою, 50% на вхідний квиток у наш Музей!
Доп. поле 1 квиток - 240 грн; 2 квитки - 230 грн/ос; 3-9 квитків - 220 грн/ос. Переселенці- 210 грн/ос., групи від 10 осіб - 170 грн / чол. Дітям, до 3 років - вхід вільний.
GTalk Для учасників бойових дій - знижка 50% на вхідний квиток
Назад к списку

Парк Зелений Гай у Дніпрі: Насолоджуйтеся Природою та Відпочивайте в Серці Міста Дніпро 🌳🍃

Вітаємо, любителі природи та активного відпочинку! Сьогодні ми запрошуємо вас в чарівний світ природи, ароматів квітучих дерев та весняного покою - в Парк Зелений Гай у Дніпрі. 🌿✨ 

 Спокій та Краса ПриродиЗелений Гай – це ідеальне місце для тих, хто прагне втекти від міської суєти та зануритися в зелений оазис. 

Цей парк вражає своєю красою в будь-який час року. Весною ви можете насолоджуватися квітами, літом - затінком від столітніх дерев, осінню - різнобарв'ям листя, а взимку - казковою красою засніжених алеїв.Активний Відпочинок для Усієї РодиниПарк пропонує багато можливостей для активного відпочинку.

 Широкі алеї чудово підходять для прогулянок та бігу, а дитячі майданчики радують малечу веселими іграми. Для любителів спорту у парку розташовані тренажери та спортивні майданчики. 

 Природна ГармоніяЗелений Гай – це також чудове місце для пікніків та відпочинку на природі. Лавки  чекають на тих, хто хоче насолоджуватися пейзажами та ласувати смачними сніданками чи обідами під відкритим небом.

 Культурні Події та МистецтвоУ Зеленому Гаї влаштовуються різноманітні культурні події: виставки, концерти та майстер-класи. 

Вас чекає можливість насолоджуватися мистецтвом під відкритим небом та долучитися до цікавих заходів.Нехай кожен ваш візит у Парк Зелений Гай приносить вам море позитивних емоцій та невичерпну енергію природи! 🌳🌺 

#ЗеленийГайДніпро #ПаркиДніпра #ПрироднийВідпочинок