МУЗЕЙ ЦІКАВОЇ НАУКИ 

­­

­

Адрес УкраїнаДніпроШмідта 2/3 Центральний ринок (критий ринок Озерка, 2 поверх)49000
Телефон 099-273-86-62
E-mail Пропозиція для іменинників! 🎁 У найближчі вихідні дні до Дня народження, протягом наступних 10 днів, насолоджуйтесь знижкою, 50% на вхідний квиток у наш Музей!
Доп. поле 1 квиток - 240 грн; 2 квитки - 230 грн/ос; 3-9 квитків - 220 грн/ос. Переселенці- 210 грн/ос., групи від 10 осіб - 170 грн / чол. Дітям, до 3 років - вхід вільний.
GTalk Для учасників бойових дій - знижка 50% на вхідний квиток
Назад к списку

Подарунковий сертифікат від "Удивляндії" - це більше, ніж просто подарунок, це вхідний квиток у світ наукових чудес! 🌍

 🎁✨ Шукаєте ідеальний подарунок, який би залишив яскраві спогади та нові знання? Подарунковий сертифікат від "Удивляндії" - це більше, ніж просто подарунок, це вхідний квиток у світ наукових чудес! 

🌍🔬Подаруйте своїм найріднішим не лише можливість відвідати захоплюючу екскурсію в Музей Цікавої Науки "Удивляндія", але й чудову нагоду вибрати щось особливе у нашому магазині сувенірів. В залежності від номіналу сертифікату, можна придбати цікаві іграшки, навчальні набори або ексклюзивні сувеніри!

 🛍️🎓Кожен сертифікат - це не просто подарунок, а запрошення до відкриття, дослідження та навчання через веселощі та гру. Незалежно від віку, "Удивляндія" пропонує захопливі пригоди для всієї родини. 

🎉👨‍👩‍👧‍👦Не пропустіть можливість зробити незабутній подарунок, що іскрить цікавістю та натхненням. Подарункові сертифікати "Удивляндії" чекають на вас! 

🌟💌Музей Науки «Удивляндія» працює у суботу та неділю з 10.00 до 20.00. 

А серед тижня - за попередним записом, для груп від 5 осіб. 

Адреса: вул. С. Бандери, 2/3 (колишня вул. Шмідта, 2/3), Центральний ринок (на території критого ринку «Озерка» на 2-му поверсі)._______________________________ 

 📱Запис на групові екскурсії та довідки за тел. 099-273-86-62


 🌎Сайт: www.muzeynauki.net